Tamara Baltić  / Tomin / ....... GLAVNI TRENER GK "TIM"

Rođena u Beogradu, 1984.g.
Završila Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu i ima zvanje Profesor fizičkog vaspitanja, sa Diplomskim radom iz oblasti ritmičke gimnastike.
Trenirala ritmičku gimnastiku do 1998.g.
Pionirska i kadetska prvakinja Jugoslavije i članica juniorske reprezentacije koja je na Balkanskim igrama mladih osvojila bronzanu medalju. Zbog povrede prestala sa aktivnim bavljenjem RG 1998.g.
Poseduje crvenu trenersku licencu i registrovani je trener Gimnastičkog saveza Srbije (GSS) i Gimnastičkog saveza Beograda (GSB).
Trenerskim radom u ritmičkoj gimnastici, najpre kao demonstrator, a zatim trener sa najmlađim, kasnije i starijim kategorijama, bavi se od 2000.g. Glavni je trener Gimnastičkog kluba "TIM" gde radi od njegovog osnivanja 2006.g.
Kao trener brojnih prvaka države, više puta je nagrađivana od strane GSS. Na osnovu postignutih rezultata, odlukom Upravnog odbora Gimnastičkog saveza Srbije proglašena je za najuspešnijeg trenera mladih takmičarki ritmičke gimnastike za 2010, 2011, 2012, 2014, 2015. i  2018.g, kao i za trenera najbolje starije vežbačice ritmičke gimnastike GSS 2016.g.
Trener je takmičarki koje su od 2014.g. do danas članice juniorske i/ili seniorske reprezentacije Srbije, kao i učesnice Evropskih i Svetskih prvenstava u sastavu iste.
Bila je član Stručnog odbora za ritmičku gimnastiku Gimnastčkog saveza Beograda, član i podpredsednica Stručnog odbora za ritmičku gimnastiku Gimnastičkog saveza Srbije i član Upravnog odbora Gimnastičkog saveza Srbije, kao i koordinator mlađih kategorija za ritmičku gimnastiku Gimnastičkog saveza Srbije.
Pohađala međunarodne seminare za trenere ritmičke gimnastike u organizaciji Evropske gimnastičke unije kao i seminare i kampove za trenere u organizaciji GSS i GSB, a na nekima bila i predavač i rukovodilac. Učestvovala u projektu OKS - Olimpijska solidarnost u saradnji sa GSS.
Položila ispit za nacionalnog sudiju u ritmičkoj gimnastici za ciklus 2009-2012, 2013-2016, 2017-2020. i time stekla zvanje sudije najvišeg nacionalnog ranga. Prisustvovala sudijskim seminarima u organizaciji GSS i GSB i aktivno učestvovala na suđenjima. Za ciklus 2022-2024. stekla zvanje sudije međunarodnog ranga (Brevet).
Aktivno učestvovala u poverenim zadacima prilikom organizacije Univerzijade u Beogradu 2009.g.
Trenirala sportski aerobik i bila vicešampion Srbije za 2001.g.
Radila kao demonstrator na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja na predmetima TIM Ritmičke gimnastike i TIM Plesova.
Rekreativno se bavila sinhronim plivanjem, fitnesom i sportskim plesom.
Govori srpski jezik, dobro se služi engleskim i delimično španskim jezikom.